Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

PS4 reparatie Amsterdam

Playstation reparatie Amsterdam biedt betaalbare, professionele reparatie en onderhoud van uw Playstation, Gespecialiseerd in het vakkundig en Problemen met uw PS4.

Je Playstation geeft geen beeld, leest of neemt geen disc’s inof Wordt de PS4 erg warm of maakt veel lawaai. Computersall Fix het voor u. Voor een snelle en vakkundig uitgevoerde Playstation reparatie Amsterdam komt u langs bij Computersall

PS4 reparatie amsterdam

Een probleem met uw Playstation en deze wilt laten repareren, neem gerust even contact op. We zoeken de goedkoopste oplossing voor uw PS4 reparatie. Bij ons kunt u terecht voor alle problemen met uw Playstation.

PS4 HDMI Poort Reparatie

Ineens geen beeld meer op het playstation 4 en je PS4 geeft blauwe licht en na een tijdje wit dan de PS4 gewoon goed is opstart maar er wordt geen beeld en geluid uitgestuurd naar de HDMI poort. Meestal het vervangen van de HDMI poort lost je probleem op. Soms is de HDMI Poort van binnenkant beschadigd.

Het eerste wat u moet doen, is de HDMI poort controleren op tekenen van schade. PS4 HDMI Poort kan beschadigd raken als u er constant aan trekt, of als het HDMI Kabel te agressief wordt ingebracht. Stof en vuil kunnen ook binnendringen in de PS4 HDMI poort en mogelijk schade veroorzaken

PS4 HDMI Poort reparatie Amsterdam

De enige goede en permanente oplossing voor een slechte PS4 HDMI poort is om de hele poort te vervangen. Sommigen hebben alleen pinnen die zijn terug gedrukt zodat ze niet langer contact maken met de pinnen op de kabel. Hoewel je deze pinnen vaak terug kunt duwen, is er geen goede manier om ze daar te houden. De hele HDMI poort moet worden vervangen om dit permanent te herstellen.

Het vervangen van PS4 HDMI Poort kost 60,00€ incl BTW , voor PS4 Slim en Pro kost het 70,00€ incl. BTW Bij het vervangen van de Playstation 4 HDMI poort zit standaard een onderhoudsbeurt waarbij de PS4 stofvrij word gemaakt en de koel pasta word vervangen.

Bij Computersall kunt u terecht voor alle Playstation 4 modellen, Voor Playstation HDMI Poort reparatie

meld je reparatie aan.

PS4 blu ray drive reparatie

Heb je problemen met het spelen of laden van sommige van je games op je of geeft hij een error foutmelding tijdens het spelen.

De veel voorkomende fout is dat de PS4 zelf schijven uitwerpt. U speelt mogelijk een spel en de PS4 piept en werpt de schijf uit. Dit kan een probleem zijn met de uitwerp sensor en andere delen van het aandrijfmechanisme.

Een ander probleem met de PS4 Blu-ray is dat de laser lens kan verslijten waardoor deze geen schijven kan lezen.

PS4 blu ray drive reparatie

In meest gevallen is het niet nodig om de gehele drive te vervangen, het herstellen van de originele drive-in veel gevallen is mogelijk en dat is goedkoper dan het vervangen van de gehele Blu-ray drive. Computersall zoekt altijd de goedkoopste oplossing.

het herstellen van de PS4 Blu-ray drive kost (30,00€ - 55,00€)

het vervangen van de gehele PS4 blue-ray kost(65,00€ - 85,00€)

Bij Computersall kunt u terecht voor alle Playstation 4 modellen, Voor Playstation Blu Ray drive reparatie

meld je reparatie aan

PS4 te heet / uitval reparatie

Toen je je PS4 kocht, was het fluisterstil. Naarmate de tijd verstreek, werd je PS4 luider en luider. Nu is het zover dat zodra je een game start, de fan meteen begint en je PS4 klinkt nu als een föhn.

Wanneer de PS4 is opgestart of tijdens het spelen, spinnen de PS4 ventilator te hard, PS4 wordt automatisch uitgeschakeld en je krijgt mogelijk ook een "Systeem is te heet" of "Oververhit" bericht op het scherm en Playstation 4 wordt op willekeurige momenten vanzelf uitgeschakeld dan heeft de PS4 oververhitting probleem. PS4 oververhitting is De primaire oorzaak van PS4 RLOD Red Light Of Death, oververhitting kan leiden tot een groter probleem (PS4 BLOD Blue Light Of Death).

De PlayStation 4 wordt volledig gedemonteerd en onderdelen worden stofvrij gemaakt. De oude koelpasta op de APU wordt vervangen door hoogwaardige Artic Silver koelpasta. PS4 Stofvrij + koelpasta kost het 40,00€ incl. BTW.

ps4 koelpasta


Bij Computersall kunt u terecht voor alle Playstation 4 modellen, Voor Playstation onderhoudsbeurt.

meld je reparatie aan.

PS4 update problemen reparatie

Downloaden van de nieuwste PS4-updates is belangrijk, omdat je daarmee toegang hebt tot de nieuwste functies.
en ook PS4 beveiligen tegen hackers.

Kunnen we games op PS4 spelen zonder ze bij te werken? Ja, je kunt het spel online / offline spelen als het je niet dwingt om te updaten voordat je het speelt. Anders kun je het gewoon offline spelen en ook je zult geen netwerkfuncties kunnen gebruiken, dus geen multiplayer meer.

Soms loopt het PS4 systeem vast in de veilige modus en kan niet terug krijgen naar de normale modus omdat het de benodigde firmwarebestanden niet kan lezen die tijdens het opstarten worden gebruikt.

Kan de PS4 niet starten. Sluit de DUALSHOCK 4 aan met behulp van de USB-kabel en druk vervolgens op de PS-toets

Alle Safe mode opties werken niet dan nieuw installatie nodig of harddisk heeft probleem

PS4 Systeemsoftware opnieuw installeren kost 30,00€ incl. BTW , Nieuw hard disk (1000G) nodig + PS4 opnieuw installeren kost het 65,00€ incl. BTW.

Bij Computersall kunt u terecht voor alle Playstation 4 modellen, Voor Playstation Systeemsoftware probleem.

meld je reparatie aan.

Overige PS4 reparatiekosten

Wat er ook aan de hand is met uw ps4, kom voor uw Playstation reparatie naar Computersall. Wij zijn gespecialiseerd in elke reparatie van een ps4 in Amsterdam . Met welk defect heeft u te maken?

Bij Computersall kunt u terecht voor alle Playstation 4 modellen, Voor Playstation reparatiekosten meld je reparatie aan. Binnen 24 ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

Zodra wij weten wat het probleem is, nemen we snel contact met u op. We geven dan een zo nauwkeurig mogelijk indicatie van de prijs van de PS4 reparatie . Merken we tijdens de reparatie dat er meer aan de hand is, dan overleggen we eerst met u voordat we verder gaan. Zo komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan. We rekenen overigens altijd scherpe tarieven.

Het gebeurt zelden bij ons, maar stel dat de reparatie van de Playstation toch niets oplevert, dan rekenen wij daar niets voor. U betaalt niet voor iets waar u niets aan heeft. De kans is echter groot dat het defect zo opgelost is. Op onze deskundige reparateurs kunt u vertrouwen.