Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

Artikel FixHP Webshop retour sturen

Het kan voorkomen dat wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen, deze toch niet geheel aan je verwachtingen voldoet of niet meer nodig. In dat geval heb je het retourrecht. Dit recht geeft jou de mogelijkheid om een deel of de volledige bestelling terug te sturen naar FixHP. De minimale retourtermijn is door de wet vastgesteld op 14 dagen vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen.

Retourprocedure en retourkosten

De retourkosten die hiermee gemoeid zijn draagt de koper. De koper draagt tevens een zorgplicht in geval van retournering van het product, inclusief de aflevering van het product bij FixHP. De consument is aansprakelijk voor de waardevermindering van het product die het gevolg is van een onzorgvuldige behandeling en/of aflevering. Indien het product niet in dezelfde staat door FixHP wordt ontvangen als u heeft ontvangen, inclusief eventuele toebehoren, wordt er een beroep gedaan op het opschortingsrecht dat FixHP toekomt tot de schade is vergoed. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Retourzendingen die niet compleet zijn worden niet, of slechts gedeeltelijk vergoed. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 8 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product gerestitueerd op het rekeningnummer waarmee u betaald heeft, tenzij anders verzocht.

Het artikel als retour aanmelden in je verkoopaccount. Als je het artikel niet zelf retour meldt, dan wordt de klant niet terugbetaald. Na een retourmelding ontvang je een e-mail van FixHP.nl waarin het artikel retour wordt aangemeld.

Retouradres:
WS Reparatie
Duinluststraat 3
1024VH Amsterrdam

Een klant kan een artikel de volgende manieren retour melden: