Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

De HP Envy x360 touchscherm heeft een aanraakscherm dat je kunt omklappen. Dit geeft als voordeel dat je de HP Envy x360 ook als tablet kunt gebruiken. Met behulp van een stylus pen kun je bijvoorbeeld op de HP Envy x360 tekenen. De Envy x360 is een van de vertrouwde converteerbare series van HP, dankzij het lage gewicht en de slanke constructie is de HP Envy X360 een perfecte laptop en past hij gemakkelijk in tassen of rugtas. De Envy X360 komt in verschillende maten 13, 14, 15 inch. De 2-in-1-convertible met een scharnier van 360 graden waarmee het scherm achter het toetsenbord kan worden omgedraaid.

HP Envy X360 touchscherm vervangen

Wat kost HP Pavilion X360 touchscherm vervangen?

Als u zich afvraagt over de kosten van reparatie van een touchscherm voor de HP Envy X360, zult u blij zijn te weten dat dit niet zo duur is als u zou verwachten, Net als andere apparaten daalt de waarde van laptops ook en daalt de kosten van de laptop scherm vervangen doordat schermen goedkoper worden. Laptop touchscherm reparatie exacte kosten zal afhangen van het HP Envy X360 model, Maat en Scherm resolutie.

Bij WS Reparatie kunt u terecht voor alle HP Envy X360 modellen, voor touchscherm reparatie kosten meld je reparatie aan en ontvang binnen 24u gratis offerte.