Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

Na verloop van tijd kunnen letters op uw HP toetsenbord volledig worden weggevaagd, kunnen sommige toetsen beschadigd raken of werkt het toetsenbord helemaal niet. Dit kan behoorlijk frustrerend zijn, maar je kunt het gemakkelijk oplossen met een vervangend HP laptoptoetsenbord. Als Uw HP laptop Toetsenbord niet meer werkt of sommige toetsen van uw HP laptop toetsenbord werken niet, tegen een lage prijs je HP laptop toetsenbord kopen of laten vervangen bij WS Reparatie.

HP laptop toetsenbord werkt niet, HP Laptop toetsenbord vervangen

Waarom werkt uw HP laptop toetsenbord niet meer?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom het toetsenbord van uw HP laptop niet meer werkt. Zo is het mogelijk dat er vocht bij het bord is gekomen, waardoor er kortsluiting is ontstaan en u daardoor niet meer gebruik kunt maken van de toetsen. Ook kan het zijn dat de diverse knoppen loslaten en u tijdens het typen ineens een bepaalde letter aan uw vinger heeft hangen. Deze kunt u niet altijd zelf terugplaatsen, waardoor het moeilijk wordt om die bepaalde knop te blijven gebruiken. Ook is er het altijd aanwezige risico dat er een softwarefout ontstaat, waar u zelf niets aan kunt doen. U merkt het, er kunnen diverse redenen voor toetsenbord werkt niet meer laptop zijn.

Een of meer toetsen werken niet.

Stof, vuil, haar en ander vuil kunnen na verloop van tijd in het toetsenbord vallen en de beweging van een toets belemmeren of de circuits ervan verstoren. Probeer de toetsen die niet werken te verwijderen en maak het gebied eronder en eromheen schoon. Als schoonmaken van de toetsen het probleem niet oplost, is de printplaat van het toetsenbord waarschijnlijk defect of beschadigd. Een defecte printplaat kan ervoor zorgen dat een of meerdere toetsen niet meer goed of helemaal niet meer functioneren. Als de printplaat defect is, moet het toetsenbord van uw HP laptop worden vervangen om het probleem op te lossen.

Gemorst water of koffie op het toetsenbord en nu werken rijen willekeurige toetsen niet meer

Gemorst water of koffie op het toetsenbord en nu werken rijen willekeurige toetsen niet meer.

Laptop toetsenborden zijn verbonden met het moederbord door middel van zeer dunne flex kabels. Aangezien vloeistof een uitstekende geleider is, kunnen morsen op een toetsenbord het toetsenbord kortsluiten, waardoor sommige toetsen niet meer werken. Gemorste vloeistoffen op het toetsenbord van een laptop kan veel diepere schade veroorzaken dan alleen het toetsenbord – veel dieper. Soms kunnen gemorste vloeistoffen door het toetsenbord naar beneden sijpelen en de onderliggende onderdelen beschadigen, inclusief het touchpad, het geheugen, de processor en zelfs het moederbord. Let op vloeistof die vandaag wordt gemorst, kan dagen, weken of maanden duren voordat het schade veroorzaakt.

Enkele HP toetsen vervangen of moeten het toetsenbord vervangen worden?

Soms kan een toets op het toetsenbord van een HP laptop losraken of eraf vallen. Als de toetskap slechts aan één kant los of los zit, hoeft u deze alleen vanaf dat punt naar beneden te drukken. Druk er een beetje hard maar delicaat op, en je zult uiteindelijk de klik horen.

Elke toets op een laptoptoetsenbord kan drie componenten hebben: de toets-kap, het toets-padje en de toets-veren, Als één van de componenten stuk of beschadig is dan is herstellen niet mogelijk. Op enkele websites kunt u losse laptop toetsenbord toetsen kopen.

HP Laptop toetsenbord laten vervangen

Ons advies niet doen: Ten eerste moet u er rekening mee houden dat er meerdere revisies van een bepaald toetsenbord kunnen zijn en dat het misschien niet duidelijk is welke u hebt, ten tweede is het niet goedkoper zoals u denkt, ten derde is het plaatsen lastig en de componenten kunnen makkelijk stuk gaan, ten laatste is er twijfel aan het resultaat.

HP Toetsenbord heeft geen verlichting. Kan ik een versie met verlichting vervangen of andersom?

Het vervangen van HP laptop toetsenbord met verlichting is mogelijk, in principe hoeft niet te vervangen met toetsenbord met verlichting. U kunt toetsenbord zonder verlichting gebruiken. Het is wel goedkoper, maar u verliest de verlichting functie.

HP laptop toetsenbord werkt niet, HP Laptop toetsenbord vervangen

Kan ik HP laptop toetsenbord zelf vervangen?

JA! Als uw HP toetsenbord met schroeven is gemonteerd of van boven kant los kunt krijgen dan kunt u deze eenvoudig zelf vervangen. Het is heel eenvoudig en u bespaart tijd (u hoeft niet op een specialist te wachten) en vooral geld. U hoeft alleen het juiste toetsenbord te kopen voor uw HP laptop.

HP laptop toetsenbord zelf vervangen

Helaas hebben de modernste laptops niet van de losse toetsenborden die van bovenkant kunt u losmaken, ze zijn ingebouwd (gelast in plaats van bevestigd) toetenborden en vervangen kan alleen door specialist, maar u kunt het toetsenbord kopen met de top case, het is duurder.