Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

Je HP laptop scherm is gebarsten? Zelfs als je extreem voorzichtig bent met je HP laptop, kan het soms onvermijdelijk zijn om problemen tegen te komen, zoals een gebarsten of kapot hp laptop scherm maar dat betekent dat je HP laptop niet meer te redden is. Je hoeft zich geen zorgen meer te maken en geen dag zonder je laptop te gaan omdat we vervangen alle HP laptopschermen ongeacht het HP laptop type zoals HP Pavilion X360, HP Envy X360 en HP Spectre X360.

Bij FixHP weten we dat een kapot laptop scherm niet het einde van je laptop is, want als je bij ons bent, kun je erop vertrouwen dat je goed passend laptopscherm krijgt om je laptop weer tot leven te brengen. We hebben de meest voorkomende LCD schermen altijd op voorraad en kunnen daardoor de reparatie van uw laptop uitvoeren terwijl u wacht.

HP Spectre X360 Scherm vervangen

Wat kost HP laptop scherm vervangen?

Als u zich afvraagt ​​over de kosten van reparatie van een scherm voor uw HP laptop, zult u blij zijn te weten dat dit niet zo duur is als u zou verwachten, Net als andere apparaten daalt de waarde van laptops ook en daalt de kosten van de laptop scherm vervangen doordat schermen goedkoper worden.

beeldscherm reparatie exacte kosten zal afhangen van het HP laptop model, Maat en Scherm resolutie.

Bij FixHP kunt u terecht voor alle HP modellen, voor HP laptopscherm reparatie kosten meld je reparatie aan en ontvang binnen 24u gratis offerte.