Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

Computer reparatie Amsterdam-Noord

Als je een probleem hebt met je computer dat je maar niet kunt oplossen, profiteer dan van de snelle, professionele Computer reparaties van Computersall de Computer reparatie Specialist in Amsterdam-Noord. Computer kapot? Maak je geen zorgen! Onze gekwalificeerde, vriendelijke computer reparatie technici brengen hem weer tot leven. We diagnosticeren en repareren alle computer problemen, van eenvoudige reparaties tot complexe reparaties op componentniveau tegen uitstekende prijzen . Zoekt u een reparatie van uw Computer in Amsterdam-Noord en omgeving? Neem dan contact op met Computersall. Computersall laptop reparatie Amsterdam-Noord reparateurs weten waar ze mee bezig zijn. Uw laptop is bij ons in goede handen.

laptop reparatie Amsterdam Noord

Wat kost een Computer reparatie?

Twijfelt u of de laptop repareren in Amsterdam-Noord nog wel mogelijk is? Bent u bang dat hij te erg kapot is? Laat ons weten wat er aan de hand is. Onze reparateurs hebben snel in de gaten wat het probleem is. We geven u dan helder advies. Als we de laptop kunnen repareren, dan hoort u van ons hoeveel het ongeveer gaat kosten. In de meeste gevallen is een reparatie zeker wel mogelijk. Dit bespaart u veel geld, want een nieuwe computer kopen is heel wat duurder. Na het onderzoeken bleek dat uw computer reparatie niet mogelijk is of te duur betaald u niks (No Cure- No Pay), we berekenen geen onderzoekkosten.Bij Computersall Laptop reparatie Amsterdam-Noord kunt u terecht voor alle laptop modellen.Voor Laptop reparatiekosten meld je reparatie aan. Binnen 24 ontvangt je geheel vrijblijvend een offerte.

Hoe werkt een laptop reparatie bij Computersal

In ons servicecentrum in Duinluststraat 3 Amsterdam-Noord kun je zonder afspraak langskomen voor een reparatie. Je kan ook met een afspraak je laptop repareren op dezelde dag. Meld je reparatie aan

Uw apparaat langsbrengen of opsturen voor reparatie

 1. Meld je reparatie aan?

  Vul het reparatieformulier zo volledig mogelijk. Zo kunnen we je zo goed mogelijk aangeven wat de reparatie gaat kosten. Binnen 24 ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

 2. Stuur het apparaat of breng het langs

  Zodra we het apparaat ontvangen hebben krijg je hiervan een bevestiging met een uitgebreide diagnose.

 3. Snel je apparaat repareren

  Binnen 1-3 werkdagen krijg je jouw apparaat netjes gerepareerd terug, je apparaat wordt gratis verzekerd teruggestuurd.

Reparatie voordelen bij Computersall

 • Gratis retourneren
 • Binnen 1-3 werkdagen klaar
 • Geen herstel=Geen kost

Laptop reparatie Amsterdam-Noord met garantie

U mag erop vertrouwen de reparatie van uw laptop in Amsterdam-Noord op een goede manier gebeurt. Lukt het ons niet om het probleem te verhelpen, dan betaalt u uiteraard niets. Wij bieden een uitstekende service. Dankzij de jarenlange ervaring van onze reparateurs werkt een defecte laptop meestal snel weer naar behoren. We sporen nauwkeurig de oorzaak van het defect op en kiezen voor de beste oplossing. Kijk op onze website voor meer informatie of kom bij ons langs. Op de site kunt u ook een formulier invullen. Meld je reparatie aan

Voorkomende Laptop reparatie

Laptopscherm gebarsten
Laptop Toetsenbord werkt niet
Laptop gaat niet meer aan

Laptop scherm stuk, kapot of gebarsten?

Laptop Scherm vervangen bij Computersall laptop reparatie Amsterdam-Noord? Als u zich afvraagt over de kosten van reparatie van een gebroken laptop scherm bij Computersall, zult u blij zijn te weten dat dit niet zo duur is als u zou verwachten, Net als andere apparaten daalt de waarde van de laptops ook en daalt de kosten van de laptop scherm vervangen Amsterdam-Noord doordat schermen goedkoper worden.

laptop scherm reparatie Amsterdam Noord

Het Laptopscherm reparatie exacte kosten zal afhangen van het Laptopmodel, Touchscreen of Niet en Scherm resolutie. Bij Computersall Laptop Reparatie Amsterdam-Noord kunt u terecht voor alle Laptop modellen, Voor laptop scherm-reparatie in Amsterdam-Noord meld je reparatie aan.

Er zijn diverse mogelijkheden voor goedkoop Laptop scherm laten vervangen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u zelf een scherm bestellen en proberen het nieuwe scherm in uw apparaat te integreren. Verstandiger is het om te kiezen voor specialisten zoals Computersall reparatie Shop Amsterdam-Noord, die in de loop van de jaren een ruime ervaring hebben opgedaan in het vervangen van schermen voor een zeer scherpe prijs!. Dankzij de grote magazijnvoorraad kunnen wij uw laptop scherm reparatie Amsterdam Noord goedkoop en snel vervangen.

Laptop toetsenbord werkt niet of sommige toetsen zijn los?

Laptop Toetsenbord vervangen bij Computersall laptop reparatie Amsterdam-Noord?Er kunnen diverse redenen zijn waarom het toetsenbord van uw laptop niet meer werkt. Zo is het mogelijk dat er vocht bij het bord is gekomen, waardoor er kortsluiting is ontstaan en u daardoor niet meer gebruik kunt maken van de toetsen. Ook kan het zijn dat de diverse knoppen loslaten en u tijdens het typen ineens een bepaalde letter aan uw vinger heeft hangen. Deze kunt u niet altijd zelf terugplaatsen, waardoor het moeilijk wordt om die bepaalde knop te blijven gebruiken. Ook is er het altijd aanwezige risico dat er een softwarefout ontstaat, waar u zelf niets aan kunt doen. U merkt het, er kunnen diverse redenen voor toetsenbord werkt niet meer laptop zijn. Heeft u zelf ook gemerkt dat het toetsenbord van uw laptop niet meer werkt? Neem contact op met Computersall in Amsterdam-Noord om een succesvolle reparatie in te plannen! Bovendien bieden wij ook diverse vervangende toetsenborden in onze webshop.

laptop scherm reparatie Amsterdam Noord

Laptop gaat niet meer aan?

Laptop Dc jack vervangen bij Computersall laptop reparatie Amsterdam-Noord? Dit is een reparatie die we dagelijks uitvoeren op alle laptops modellen . Als u een reparatie voor een DC-aansluiting nodig heeft, Contact Computersall laptop reparatie Amsterdam-Noord. De stroomaansluiting op de meeste laptopmodellen heeft onvoldoende versterking binnen de structuur van de behuizing en het moederbord om de stress te verwerken die wordt veroorzaakt door beweging van de stekker.

laptop scherm reparatie Amsterdam Noord

Symptomen van een verbroken oplaad voedingsaansluiting

 • De laptop werkt alleen als u het netsnoer in een bepaalde richting houdt
 • De laptop werkt alleen op batterijen
 • De laptop krijgt helemaal geen stroom
 • De laptop laadt de batterij niet op
 • De laptop schakelt met tussenpozen van wisselstroom naar batterijvoeding
 • De laptop wordt plotseling uitgeschakeld
 • Vonken komen uit de achterkant van de laptop

Meer laptop reparatie