Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

Je HP LCD Kabel is stuk? Laptop lcd is de kabel die het scherm met het moederbord verbindt, loopt door het scharnier. Door het openen en sluiten wordt de kabel gebogen en na verloop van tijd beschadigt. Meestal wanneer de LCD kabel kapot gaat, stopt het met het doorgeven van gegevens naar het scherm. In dergelijke gevallen toont het LCD-scherm alleen achtergrondverlichting, wat betekent dat het scherm nog steeds licht geeft, maar dat er geen beeld is. Het scherm blijft wit of grijs omdat er geen gegevens naar het LCD scherm worden gestuurd. In dat geval moet de externe monitor beeld weergeven. Een kapotte LCD kabel kan een zwak of donker scherm veroorzaken, Bewegende, wankele of wazige foto's zijn ook veelvoorkomende symptomen van een kapotte LCD-kabel. Het is moeilijk te bepalen of het scherm het ​​probleem is of een lcd kabel probleem zolang er geen onderdelen worden verwisseld of testtools worden gebruikt. Als de LCD kabel van het scherm kapot is, wordt de achtergrondverlichting meestal willekeurig uitgeschakeld, gedimd of verschijnen er soms vreemde gekleurde lijnen op het scherm als je de laptop onder een bepaalde hoek open hebt staan. Zelfs als je extreem voorzichtig bent met je HP laptop, kan het soms onvermijdelijk zijn om problemen tegen te komen.

HP Laptop lcd kabel reparatie

Symptomen van een defecte HP LCD Kabel.

  • Wit beeld.
  • Zwart beeld.
  • Bewegend, wankel of wazig beeld.
  • Strepen op laptop LCD.
  • LCD verlichting ineens dimt of weg.
  • Het scherm werkt alleen als de laptop gedeeltelijk open
  • Beeld als je je laptop in een bepaalde positie gebruikt .

Kan HP LCD kabel gerepareerd worden?

Een LCD Kabel is een platte, brede strook kabel die meerdere draden in de isolatie bevat. Repareer een gebroken LCD Kabel door de draadverbindingen opnieuw te maken, maar dat is niet makkelijk en neemt veel tijd. Het beste is om de HP LCD Kabel te kopen en vervangen. Let op de lcd kabels zijn niet hetzelfde,de meeste LCD-kabels hebben een unieke pinout die is gebaseerd op het LCD-paneel dat wordt gebruikt en de SBC (single board computer) die het LCD-scherm aanstuurt.

Als u zich afvraagt ​​over de kosten van reparatie van een LCD Kabel voor uw HP laptop, zult u blij zijn te weten dat dit niet zo duur is als u zou verwachten. Bij WS Reparatie kunt u terecht voor alle HP modellen, voor HP LCD Kabel reparatie kosten meld je reparatie aan en ontvang binnen 24u gratis offerte.