By continuing to use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Choose HP Laptop

Artikel FixHPWebshop retour sturen

Het kan voorkomen dat wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen, deze toch niet geheel aan je verwachtingen voldoet of niet meer nodig . In dat geval heb je het retourrecht. Dit recht geeft jou de mogelijkheid om een deel of de volledige bestelling terug te sturen naar FixHP. De minimale retourtermijn is door de wet vastgesteld op 14 dagen vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen.

Retourprocedure en retourkosten

De retourkosten die hiermee gemoeid zijn draagt de koper. De koper draagt tevens een zorgplicht in geval van retournering van het product, inclusief de aflevering van het product bij FixHP. De consument is aansprakelijk voor de waardevermindering van het product die het gevolg is van een onzorgvuldige behandeling en/of aflevering. Indien het product niet in dezelfde staat door FixHPwordt ontvangen als u heeft ontvangen, inclusief eventuele toebehoren, wordt er een beroep gedaan op het opschortingsrecht dat FixHPtoekomt tot de schade is vergoed. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Retourzendingen die niet compleet zijn worden niet, of slechts gedeeltelijk vergoed. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 8 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product gerestitueerd op het rekeningnummer waarmee u betaald heeft, tenzij anders verzocht.

het artikel als retour aanmelden in je verkoopaccount. Als je het artikel niet zelf retour meldt, dan wordt de klant niet terugbetaald. Na een retourmelding ontvang je een e-mail van FixHP.nl waarin het artikel retour wordt aangemeld.

Retouradres:

FixHP

Duinluststraat 3

1024VH Amsterrdam

Een klant kan een artikel de volgende manieren retour melden:

',1,NULL,1), (NULL,NULL,233,1,83,1,1,NULL,'nl',1,'Acer Chromebook onderdelen kopen of Acer Chromebook laten repareren bij FixHPLaptop reparatie Amsterdam.',NULL,'Acer Chromebook reparatie, Acer Chromebook repareren','acer-chromebook-reparatie','

Acer Chromebook reparatie

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw Acer Chromebook reparatie voor u uit kan voeren? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij FixHPlaptop reparatie Amsterdam. We hebben namelijk de beschikking over ervaren mensen, die snel met uw reparatie aan de slag gaan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om uw Acer Chromebook gratis op te laten halen en eveneens gratis weer bij u terugbrengen.

Acer chromebook repareren

Op onze website vindt u een formulier, waar u direct op kunt Acer Chromebook reparatie aanmelden. We geven u dan zo exact mogelijk aan wat wij verwachten dat Acer chromebook reparatie precies gaat kosten. Als u akkoord gaat met de prijs die wij vragen voor het repareren van Acer Chromebook , dan kunt u deze langs brengen of hem naar ons opsturen. Zoals hiervoor vermeld heeft u ook de mogelijkheid om de laptop door ons te laten ophalen.

Acer Chromebook Zelf repareren

je Acer Chromebook zelf repareren, Via ons site kan je verschillende onderdelen kopen voor Acer Chromebook series.Zoek uw onderdelen op naam, type en als u niet out komt horen wij graag van u.

',1,NULL,1), (NULL,NULL,234,1,84,1,1,NULL,'nl',1,'Snel en professioneel je Acer Chromebook laten repareren Bij FixHPlaptop reparatie Amsterdam.',NULL,'Acer Chromebook reparatie Amsterdam , Amsterdam Acer Chromebook repareren','acer-chromebook-reparatie-amsterdam','

Acer Chromebook reparatie Amsterdam

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw Acer Chromebook reparatie in Amsterdam voor u uit kan voeren? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij FixHPlaptop reparatie Amsterdam. We hebben namelijk de beschikking over ervaren mensen, die snel met uw reparatie aan de slag gaan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om uw Acer Chromebook gratis op te laten halen en eveneens gratis weer bij u terugbrengen.

Acer chromebook repareren in Amasterdam

Op onze website vindt u een formulier, waar u direct op kunt Acer Chromebook reparatie aanmelden. We geven u dan zo exact mogelijk aan wat wij verwachten dat Acer chromebook reparatie precies gaat kosten. Als u akkoord gaat met de prijs die wij vragen voor het repareren van Acer Chromebook , dan kunt u deze langs brengen of hem naar ons opsturen. Zoals hiervoor vermeld heeft u ook de mogelijkheid om de laptop door ons te laten ophalen.