Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Kies HP Laptop

Laptop scherm vervangen prijs

Wanneer u uw beeldscherm kapot gaat, is een van de eerste dingen die u wilt weten, hoeveel kost het om een ​​laptopscherm te vervangen? Laptop scherm vervangen prijs zou verschillen vanwege de grootte, resolutie , Touch of niet en het merk. Om die reden bieden wij gratis offerte aan. We zullen binnen 24u een gratis prijsopgave geven. We nemen zowel arbeid als onderdelen in de offerte op, zodat u weet wat het kost om het te repareren.

Ben je echt op zoek naar een prijslijst voor scherm vervangen? We weten dat ons antwoord (hierboven) een beetje breed en veel mensen hopen op een specifieke laptop scherm vervangen prijs. we hebben hieronder een paar prijsindicatie opgenomen, maar eerst een kleine waarschuwing: Neem alsjeblieft geen beslissing om je laptop te vervangen op basis van een prijslijst zonder een gratis offerte te ontvangen. Het vervangen van laptop scherm 11 inch kost 85,00€, 15.6 inch 95,00€ en 17.3 inch kost 115,00€.

Als u uw laptop terugstuurt naar de oorspronkelijke fabrikant om te worden gerepareerd, merkt u mogelijk dat de kosten van laptopscherm reparatie te hoog is en beter andere laptop te kopen. Bij Computersall weten we dat een kapot laptopscherm niet het einde van je laptop is, want als je bij ons bent, kun je erop vertrouwen dat je goed passend laptopscherm krijgt om je laptop weer tot leven te brengen. Wij hebben de meest voorkomende LCD schermen altijd op voorraad en kunnen daardoor de reparatie van uw laptopscherm uitvoeren terwijl u wacht.